Honlapkészítés - Referenciák (az oldalon lejjebb)

25 éves Szentendrén működő vállalkozásként, vállalom honlapok (website) készítést, egyedi programfejlesztést, grafikai munkákat, arculatterveket.

Alap Honlap készítési díj: 250 000 Ft-tól.
(1-10 menüpont, vagy egy egy oldalas Bootstrap - mintákat lejebb találod)

Szentendrén kívűl is számos ügyféllel rendelkezem az ország egész területéről. Az egyszerűbb Honlapoktól a bonyolultabbakig vállalom, hogy gyors határidővel, kíváló minőségben készítem el oldalát. Kérjen árajánlatot telefonon! Egy alap oldal, egyszerű Honlap elkészítése, 100 ezer forinttól indul, és kb. két hét-egy hónap alatt készül el.

Megrendeléseket minden esetben és csak szerződéssel és számlával teljesítjük. Ez a megrendelő érdeke is hiszen a szerződésben vannak lefektetve a vállalási feltételek, így késedelmes vagy nem teljesítés esetén nem szükséges bizonygatnia hogy mi volt a megállapodás. Nincs mellébeszlés, mi volt a megállapodás.

Honlapkészítés szolgáltatásomat minden olyan vállalkozásoknak ajánlom, akik tudatosan szeretnének online marketing-kommunikációs illetve kereskedelmi céllal kívánják honlapjukat működtetni.

A honlapkészítés megvalósulhat egyszerű (statikus) weblap, bonyolultabb portál, micrositeok, vagy blog, vagy akár webáruházi katalógus formájában is. Minden oldal más és más felépítéssel és tartalommal bír... nincs két egyforma lap.

Bízza szakemberre! Hívjon most! tel: 06 209 555 308
Kötelező vállalati honlap (tervezet)

"Kötelező vállalati honlap: Magyarországon ma minden negyedik vállalatnak nincsen honlapja. A cégbejegyzéshez, illetve nyilvántartásban maradáshoz (adószámhoz) feltételként elő lenne írva, hogy minden cégnek legyen weboldala." Bővebben, az Index.hu cikke itt...

Domain regisztráció

Egy Honlap "életnek" kezdete és sikeressége már a domain név regisztrációnál és a szerver szolgáltató helyes megválasztásánál kezdődik. Bízza szakemberre! Higgye el, megéri! A keresőoptimalizálás sikeressége, a Goggle helyezés sorsa is függ ezeken.

Ne a lególcsóbb megoldásra törekedjen!

A domaineket az általános magyar gyakorlattól eltérve közvetlenül az ügyfelek saját nevére és adataival regisztráljuk, így nem szükséges további tulajdonosi tanúsítvány kiállítása.

Domain név regisztrció: 2 500 Ft-tól.

Gondolkoztál már azon, hogy vajon melyik a legjobb domain név a honlapodnak? Cégnevet vagy fantázianevet regisztrálj? Tartalmazhat kötőjelet? Regisztrálj .eu vagy .com végződést is? Segítünk!…

Bízza szakemberre! Hívjon most! tel: 06 209 555 308
Webtárhely

Ha már rendelkezik saját honlappal vagy tervezi ennek megvalósítását, figyelmébe ajánljuk webtárhely szolgáltatásunkat.

Éves üzemeltetési díj: 6 223 Ft-tól.

Honlapját és a hozzá tartozó adatbázist biztonságosan elhelyezheti nálunk. Szeretne adatokat, dokumentumokat, képeket biztonságosan tárolni, úgy, hogy azokat bármikor, a világ bármely pontjáról elérje, és üzleti partnerei, munkatársai számára is elérhetővé tehesse? A saját domain névvel (pl. www.sajatdomainnevem.hu) ellátott, vagy egyéb címen elérhető weboldal folyamatos hozzáférhetősége elengedhetetlen fontosságú, hiszen a weboldalon található információk, adatok több látogatót, vagy akár komoly üzleti érdeklődőt, megrendelőt is hozhatnak.

Hoszting szolgáltatásunk és az általunk rendelkezésére bocsátott tetszőleges méretű webtárhely mindezt gyorsan és megbízhatóan biztosítja.…

Bízza szakemberre! Hívjon most! tel: 06 209 555 308
SEO (keresőoptimalizálás)

Az utóbbi években rendkívüli jelentőségűvé vált a weboldalak keresőoptimalizálása! Nem elegendő rendelkezni egy szép és igényes honlappal, az is kell, hogy azt a célközönség megtalálja!

Havi díj: 5 000 Ft-tól.

Mivel gyakorlatilag bármilyen témakörben tevékenykedik, a világhálón a versenytársak megszámlálhatatlanul sokan vannak, ezért elengedhetetlenül fontos, hogy megtalálja a tevékenységi körét legjobban jellemző kulcsszavakat és ezekre a kulcsszavakra minél jobb pozíciót érjen el a keresőkben.

Ennek eléréséhez szükséges a keresőoptimalizálás!…

Bízza szakemberre! Hívjon most! tel: 06 209 555 308
 • Bravos kávé
 • Hangoskönyvklub
 • Kissjaksa Ingatlaniroda Balatonkenese
 • Cafe Christine étterem Szentendre
 • Vizúr János Fotóművész
 • Godavari
 • Marlenka Hungária Kft.
 • Munkaerő közvetítés
 • Budapest Agency
 • Erika Vendégház
 • Kerekes Gábor Lakásriasztó szerés
 • Simon Tibor ügyvéd
 • Andigrillkert Csopak
 • Hátsófutómű javitás
 • Óbuda Zrt.
 • Jóga tanfolyamok